Lifestyle

Nagyi trükkje: ezzel a módszerrel egy életre megszabadulhatsz a fürdőszobák legnagyobb ellenségétől

Ez a házi csodaszer nemcsak extra hatásos, de szó szerint fillérekbe kerül.

Számolj le a penésszel egy életre!

Nincs is annál kínosabb, mint amikor váratlan vendégek érkeznek, neked pedig még mindig nem sikerült leszámolnod a kellemetlen penészfoltokkal a fürdőben - hiszen ki akarna egy olyan helyiségben tisztálkodni, ahol a sarkokban lévő zöldes, bolyhos területek elhanyagoltság látszatát keltik? Hiába a csodát ígérő vegyszerek és a rendszeres szellőztetés, ettől a problémától nem könnyű szabadulni. Ilyenkor érdemes rácsörögni a nagyszülőkre, hiszen az ő idejükben még nem volt ekkora tisztítószer választék, mégis megoldották a kérdést néhány ügyes házi praktikával. Most is egy ilyet mutatunk, csupán két, otthon is fellelhető hozzávalóra lesz szükséged és egy életre leszámolhatsz a penésszel. Részletek a galériában!

Ehhez az extrán hatásos keverékhez csupán két hozzávalóra: ecetre és folyékony mosószerre lesz szükséged.
Kattints a további képekért!

Próbáld ki ezt az ősi háztartási trükköt, nem fogod megbánni!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...