Nagy éves pénzügyi és karrier horoszkóp - Ez vár rád 2020-ban

Az új évtől mindenki valami jobbat remél, legyen szó szerelemről vagy anyagi helyzetről. Sajnos nincs garancia rá, hogy a következő esztendőben minden a terveink szerint alakul, de ha bízunk benne, és odafigyelünk néhány apróságra, akkor valóra válthatjuk régóta dédelgetett álmainkat. Nézzük mit jósolnak a csillagok 2020-ra!

Kos:
III.21. - IV. 20.

A 2020-as esztendő igen csak mozgalmas időszaknak mutatkozik számodra, tele lesz váratlan változásokkal, a sors a türelmedet és a kitartásodat teszteli. Ahhoz, hogy komolyabb szakítópróbák vagy konfliktusok nélkül túléld az elkövetkezendő évet, fokozott türelemre, önfegyelemre lesz szükséged, ami nagy erőfeszítéseket kíván tőled, hiszen a Mars uralja a jegyedet, ami által sokkal türelmetlenebb vagy. Az év első felében olyan helyzetben találhatod magad, amikor arra kényszerülsz, hogy átértékeld az eddigi eredményeidet, életedet, szembe kell nézned a jó és rossz döntéseid következményeivel, mind a hivatásodban és a magánéletedben egyaránt. Jupiter a hit, az optimizmus bolygója nem hagy magadra, nemcsak az önmagadba vetett hitedet erősíti, hanem, jó adag szerencsével is megtámogat, a Mars pedig annyi energiával lát el, hogy olyan dolgokat is képes leszel megvalósítani, amit már jó ideje csak halogattál.

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV. 21. – V. 20.

Számodra a sorsfordulatok éve következik, amely már a 2019-es évben elkezdődött a jegyedben járó Uránusz köszönhetően. Ennek az átalakulásnak a hatására új jövőkép bontakozik ki előtted. A változások főleg a munkádat, anyagi helyzetedet érintik, olyan események történhetnek, amelyek új utakra terelhetnek. A sors most támogat téged minden olyan dologban, amit új alapokról indítasz a nem múködő, sok prolémát okozó dolgoktól vagy akár kapcsolatoktól most könnyen megszabadulhatsz, lezárhatod életed egy fejezetetét és tiszta lappal indulhatsz az új életszakaszba. Nemcsak állásváltoztatásra nyílik lehetőséged, hanem megtörténhet, hogy új felettesed, kollégád lesz, ami miatt teljesen megváltozik a munkád, új szabályokhoz kell alkalmazkodnod, ami olykor igen csak nehezedre esik, mivel rólad elmondható, hogy nem szereted a változásokat.

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V. 21. – VI. 21.

2020-as esztendőben az Uránusz számodra is sok meglepő fordulatot és sok új lehetőséget hozhat, ami ugyan csak a kedvedre való, hiszen téged a változatosság éltet. Feszültséget az okozhat, hogy nehezen tudsz lépést tartani a váratlan helyzetekkel. A kapkodás miatt, talán mert többet vállalsz be, mint amit teljesíteni tudnál, elaprózhatod magad, elfecsérled az energiádat. Próbáld meg rangsorolni a feladataidat, mibe érdemes energiát fektetned és mi az, amibe nem. A munkádban olyan változások elé nézel, ami miatt át kell alakítanod a hétköznapjaidat, ez a helyzet egy rendkívül szerencsés fordulatot tartogat számodra. Pénzügyek tekintetében roppant izgalmas év elé nézel, olyan lehetőségekhez juthatsz, amit álmodni sem mertél volna. Amennyiben hitelt szeretnél felvenni most érdemes lenne, mert megoldhatsz egy olyan probléma, amely már hosszabb ideje nyomaszt téged.

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI. 22. – VII. 22

A 2020-as esztendő különleges lesz a számodra, mivel az uralkodó bolygód a Hold, ennek az évnek az uralkodó bolygója. Az összes állatövi jegy közül te leszel a legszerencsésebb, uralkodó bolygód nagy energiával ruház fel, ami által a becsvágyad óriási lesz és minden lehetőséged meg lesz, hogy valóban sok mindent elérj. A munkád során többet kell utaznod, előfordulhat, hogy lehetőséged adódik arra, hogy külföldön vállalj munkát. Rengeteg munka vár rád az elkövetkezendő évben, ami miatt szükséged lesz minden energiádra, ezért fontos lesz, hogy jól oszd be az idődet és ne sajnáld magadttól a pihenést. Nem csak a sok munka miatt leszel feszültebb, hanem a munkád során olyan emberekkel találkozol, akik folyamatosan gátolnak, korlátoznak az elképzeléseidben. Ha egy mód van rá, akkor jobb lenne, ha nem mennél bele hatalmi harcokba.

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!