Lifestyle

Ajándékok italrajongóknak - a könnyedebb italoktól a legnemesebb rumokig

Ahogy közeleg a karácsony, mindannyian szembesülünk azzal a kihívással, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándékot szeretteinknek. Az ötletelés gyakran hosszú és néha kimerítő folyamat lehet, de van egy dolog, amivel szinte lehetetlen mellé lőni: egy szépen csomagolt itallal! Most hoztunk nektek egy kivételes válogatást a könnyedebb italoktól a legnemesebb rumokig, amelyekkel garantáltan feldobhatjátok az ünnepi szezont.

Ajándékvásárlás

A karácsonyi ajándékvásárlás mindig kihívás elé állít minket. Az idő szűk, az elvárások magasak, de a megoldás néha egyszerűbb, mint gondolnánk. A Mr. Alkohol webshopjában szerencsére olyan italajándékokat találhatunk, amelyek mindenkit elvarázsolnak. Egy igényesen kiválasztott és csomagolt üveg nemcsak különleges meglepetés, hanem esztétikai élmény is. Emellett személyes ajándék is lehet, hiszen figyelembe vesszük az ajándékozott ízlését. Azonban ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, úgy erre az esetre is megtalálhatjuk azt az italt, ami biztosan sikert arat majd.

karácsonyi ajándék vásárlás italok

Könnyedebb italok: gin-tonik és vodka

A könnyedebb italok szerelmeseinek (vagy azoknak, akiknek ízlésében nem vagyunk biztosak) okozhatunk örömet például az igazán különleges Sir Edmond Gin koktélcsomaggal. A csomagban két London Essence tonik és két pohár várja, hogy megtöltsétek gin-tonikkal: az elegáns üvegben található vaníliás gin garantáltan felpezsdíti az ünnepeket. Pláne, ha használjátok a dobozban érkező báreszközöket, és a tonikfűszert sem hagyjátok bontatlanul!

A vodkarajongók sem maradhatnak ki a jóból! A Pravda kóstoló csomagja luxus ízeket kínál három különböző változatban, ami akár az idősebb korosztálynak is a kedvenc ajándéka lehet. Feltűnő üvegében már önmagában is különlegesnek számít, ám természetesen a minőségi tartalom sem marad el!

A rumok sokszínű világa

A hagyományok és a különleges ízek szerelmesei számára a rumok világa kínál egyedülálló utazást. Ha a rumok világa érdekel téged, vagy az ajándékozottat, akkor érdemes például a Barceló díszdobozos termékeit választani. A Barceló Imperial Porto Cask Rum, a Barceló Imperial Premium Blend Rum 40th Anniversary és a Barceló Imperial Rum két pohárral, díszdobozban mind olyan különlegességek, amelyekkel biztosan elnyeritek az ajándékozottak tetszését. Ezek nem csak egyszerű italok, hanem igazi művészeti alkotások, amelyek szemet gyönyörködtető csomagolásukkal és kivételes minőségükkel emelkednek ki a tömegből.

barceló rum imperial black

Élőben szereted kiválasztani az ajándékokat?

Ha ajándékvásárláskor szereted jól szemügyre venni, hogy mit teszel a fa alá, és még esetleg kérdéseid is lennének, hogy biztosan a legjobbat válaszd, látogass el a Mr. Alkohol üzleteibe! Szakértői segítséget kaphatsz, és élőben megtekintheted a kínálatot is. Azoknak, akik szeretik a személyes tapasztalatot és az egyéni kiszolgálást, a már tavaly is nagy sikernek örvendő Bajcsy-Zsilinszky úti üzlet mellett két új budapesti boltban is szakértői segítséget kaphatsz az ajándékválasztáshoz.

mr alkohol go drink shop buda

Karinthy Frigyes út | Fény utca

Fogyaszd felelősséggel!

Lead fotó, fotó: Pexels /Dima Valkov, Inga Seliverstova/

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.