Lifestyle

Összement a kedvenc ruhád a mosásban? Ettől az 1500 forintos "csodaszertől" olyan lesz, mint újkorában!

Ha a mosás lejártával te is szembesültél már azzal a problémával, hogy a kedvenc felsőd vagy nadrágod összement, ne aggódj: nem kell kidobnod a mini méretűnek tűnő ruhadarabot, ugyanis egy pofonegyszerű trükkel újra a régivé "varázsolhatod" az összezsugorodott ruhát!

Ezt próbáltad már?

Mindenkivel előfordult már élete során, hogy hiába követte pontosan a ruhába varrt mosási utasításokat, kedvenc farmernadrágja, felsője vagy épp melegítő szettje összement a mosásban, így gyakorlatilag hordhatatlanná vált. Mindennapi probléma ez, ami ellen csak nehezen lehet megoldást találni, persze léteznek erre vonatkozóan is tippek, trükkök, praktikák. Mi azonban ma egy olyan lifehacket hoztunk, amivel a már összezsugorodott ruhadarabot varázsolhatod újra a régivé, hogy ismét tökéletesen illeszkedjen rád, és ne legyen egy számmal kisebb. Galériánkban eláruljuk, mit kell hozzá tenned - az biztos, hogy nőként a te fürdőszobádban is ott lapul már a megoldást jelentő csodaszer!

Az összement ruha talán a legbosszantóbb dolog a világon, főleg ha az adott darabra egy vagyont költöttünk anno, vagy épp még egy vadonatúj ruhával történt meg a mosási baleset.
Kattints a további képekért!

Talán neked is akadnak lefekvés előtti, jól bevált rituáléid, a francia nők viszont egy olyan hagyományra esküsznek, melyre eddig valószínűleg sosem gondoltál még.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.