Lifestyle

48 órával az esküvő előtt csalta meg a vőlegény a menyasszonyt - a nő összeroppant a fájdalomtól, amikor megtudta, ki a harmadik fél

Az affér ellenére a szerelmespár kimondta a boldogító igent, a félrelépés részleteire csak két évvel később derült fény.

Egy "utolsó" félrelépés a nagy nap előtt

Az esküvőt megelőző legény- és leánybúcsúk sajnos remek alkalmat adnak a szerelmeseknek arra, hogy "még egyszer, utoljára" kikacsintsanak a párkapcsolatukból, mielőtt végképp elköteleznék magukat egy másik ember mellett (ideális esetben egy egész életre, bár tudjuk, a kötelék az esetek többségében sajnos rövidebb "futamidejű"). A Mirror cikkében egy olyan történetről olvashatunk, melynek főszereplője csak két évvel később jött rá, hogy az esküvő előtt két nappal a férje egy másik nővel szeretkezett. Amikor a hölgy ráeszmélt, hogy ki is a harmadik fél, összeroppant a fájdalomtól.

A nő elmesélte, hogy az esküvőjük előtt két nappal tartotta a lánybúcsúját, és hajnali 3-kor ért haza. A vőlegényét nem találta az ágyban, így gyanakodni kezdett. Reggel már a férfi mellett ébredt, de kiderült, hogy a szerelme a szomszédos szobában töltötte az éjszakát, mégpedig nem is akárkivel.
Kattints a további képekért!

Ha a rendőrök néhány perccel később érkeznek a helyszínre, a letartóztatásra már sor sem kerülhetett volna.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!