Lifestyle

Ezt jelenti, ha arról álmodsz, hogy egy sztárral bújtál ágyba

Veled is előfordult már, hogy kedvenc színészed, vagy éppen egy zenekar dögös frontembere mellett találtad magad az ágyban álmaidban?

Forró álmok

Egy hírességgel szexelni álmainkban különös érzés lehet, akár olyan élénken elevenedhet meg előtted a kép, mintha valóban megtörtént volna. Ez valószínűleg óriási löketet ad majd a naphoz és általánosságban jó kedvre derít majd, de vajon mit is akarnak üzenni nekünk ezek az álmok valójában? Talán csak óriási rajongásunk miatt álmodozunk erről, vagy esetleg valami konkrét üzenet lehet ez, melyet a tudatalattink küld? Olvass tovább, hogy választ kaphass a kérdésre!

Laurie Loewenberg, hivatásos álomelemző árulta el a hírességekről szóló, forró álmok legvalószínűbb jelentéseit. „A sztárok jellemzően akkor jelennek meg álmainkban, amikor a tudatalattink egy üzenet részeként szeretné használni őket" - magyarázza - „Álmainkban a hírességek csak ritkán képviselik saját magukat, sokkal inkább valami olyasmit szimbolizálnak, ami jelenleg releváns az életünkben."
Kattints a további képekért!

A különböző szimbólumok mellett a színeknek is megvan a maguk jelentése, máris mutatjuk mi.

Leadfotó: Pexels, forrás: hellogiggles.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.