Lifestyle

Beleborzongsz, mi a mesterséges intelligencia válasza arra, hogy léteznek-e földönkívüliek: Vajon hihetünk neki?

Talán az után, hogy egyáltalán hogy alakult ki élet a Földön az emberiség második legnagyobb, legtöbbeket megmozgató kérdése, hogy létezhet-e élet másik bolygón is.

A mesterséges intelligencia válaszolt

Rengeteg videó van fent az interneten, melyekben azt állítják, UFO-észleléseket láthattunk, de nem kell messzire menni, hazánkban az EDDA frontembere, Pataky Attila is vélt találkozni földönkívüliekkel. Sokan jogosan szkeptikusak az ilyen tartalmakkal és kijelentésekkel kapcsolatban, most viszont megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, a ChatGPT-t, hogy ő mit gondol a földön kívüli életről, de még a rejtélyes 51-es körzetről is kikérdeztük.

"Jelenlegi tudásunk szerint nem tudjuk biztosan, hogy léteznek-e földönkívüli életformák vagy sem. Azonban az univerzum hatalmas és elképzelhető, hogy más bolygókon is kialakultak életformák hasonlóan a földi élethez. Az elmúlt évtizedekben a tudomány folyamatosan kutatja az élet eredetének lehetőségeit és azokat a feltételeket, amelyek szükségesek az élet kialakulásához, így nem kizárt, hogy valamikor a jövőben felfedezzük más bolygókon az élet nyomait. Azonban jelenleg nincs konkrét bizonyíték arra vonatkozóan, hogy valóban vannak földönkívüli életformák az univerzumban. Az UFO jelenségre vonatkozó észlelések és tanúvallomások évek óta felkeltik az emberek érdeklődését. Az UFO-k (az angol "Unidentified Flying Object" kifejezés rövidítése) olyan objektumok, amelyeket az emberek nem tudnak azonosítani és az égbolton repülnek" - válaszolta a kérdésre, hogy létezhet-e élet a Földön kívül is.
Kattints a további képekért!

Forrás: ChatGPT Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.