Lifestyle

A menyasszony vízbe dobta a csokrot, amikor lenéztek a hídról nem hittek a szemüknek

Van, hogy életünk legszebb napját egy szörnyű esemény árnyékolja be.

A nagy nap

Minden menyasszony arról ábrándozik, hogy az esküvője napja egyszerűen tökéletes lesz, így percről-percre megtervezik az egész eseményt, hogy semmi se húzza keresztbe a számításaikat. Ez az orosz szerelmespár is ezt tette, ám valami olyasmi történt, amire egyáltalán nem tudtak volna felkészülni. A menyegző következő programja az lett volna, hogy az újdonsült ara egy híd tetejéről ledobja a menyasszonyi csokrát, ám ekkor a násznép nagyon furcsa hangra lett figyelmes. Az esetet videóra is vették, mutatjuk! Lapozz!

menyasszony, esküvő, csokor, víz, híd, folyó, igaz történet, hihetetlen

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A nebraskai Omahából a Tennessee állambeli Nashvillebe akart csak repülni a nő, a stewardess megjegyzése azonban világhírűvé tette.
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.