Lifestyle

Korábban ért haza a menyasszony a munkából: kiverte a víz, amikor meglátta, mit művel a leendő anyósa a hálószobájában

A nő már azon is meglepődött, hogy a vőlegénye a lakásában tartózkodott, ám akkor érte igazi sokk, amikor betoppant a saját hálószobájába.

Élete legszörnyűbb pillanatait élte át

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor a vártnál hamarabb érsz haza a munkából, és arra leszel figyelmes, hogy mások is a lakásban tartózkodnak. Ez történt nemrég egy fiatal menyasszonnyal, aki tágra nyílt szemekkel konstatálta, hogy a szerelme az otthonában ácsorog, kezében a mobiltelefonjával. A férfi valósággal összerezzent, amikor megpillantotta a barátnőjét, de történt valami ennél is furcsább: amikor a csaj be akart menni a hálószobájába, vőlegénye szabályosan útját állta. A menyasszony megmakacsolta magát, pedig talán bölcsebben tette volna, ha kint várakozik: miután belépett az ajtón, élete legszörnyűbb pillanatait élte át.

A menyasszony a leendő anyósát találta a szobájában, amint az ő esküvői ruhájában (!) pózol.
Kattints a további képekért!

A hölgy 9 éve élt boldognak tűnő házasságban a férjével, két kisgyermeket neveltek együtt, és bár olykor sor került köztük egy-egy veszekedésre, a szerelmük kiállta az idő próbáját. Legalábbis sokáig úgy tűnt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...