Szinte az oltár előtt tudta meg a menyasszony, kihez készül férjhez menni - azonnal lelépett

Az ifjú ara egész életében bánta volna, ha örök hűséget fogad a férfinek, aki múltjának néhány sötét foltjáról "elfelejtett" beszámolni.

Az utolsó pillanatban futamodott meg

India mostanában sajnos a koronavírus-krízis miatt szerepel sokat a világsajtóban, pedig a gigantikus ország sokkal többször mutatja vidám arcát a közönségnek, mint azt hinnénk. Most például egy meglehetősen humoros "esküvői sztori" érkezett az országból. Az egyik helyi sajtóorgánum adta hírül, hogy igencsak rendhagyó okból bontotta fel eljegyzését egy fiatal pár. A helyzet szélsőségességét csak tetézi, hogy a menyasszony és a vőlegény már az esküvő előszobájában toporogtak, amikor sor került a kenyétörésre. Ha mégis örök hűséget fogadtak volna egymásnak, valószínűleg életük legnagyobb ballépését követik el, s örökké átkoznák az órát, amikor elcsattant köztük az első hitvesi csók. Vagy ha nem is mindketten, a menyasszony biztosan.

Általánosságban elmondható, hogy hosszú út vezet az első találkozástól az oltárig. Legalábbis az okos ember sosem rohan fejjel a falnak - a talpraesett nő először óvatosan feltérképezi választottja jellemét, szokásait, múltját; a bölcs férfi kivár, s nem húz rögtön gyűrűt társa ujjára, hanem tapasztalatot gyűjt és mérlegel. Ám tegyük a kezünket a szívünkre: melyikünkkel ne fordult volna már elő, hogy a legkörültekintőbb, legodaadóbb figyelem ellenére is siralmasan pocsék partnert fogtunk ki? Igaz, az már viszonylag ritka, ha a nagy felismerésre közvetlenül az esküvő előtt kerül sor. Történetünk hősnőjével épp ez történt.

Fotó: 123rf

Lapozz a részletes történetért!

Oldalak

  • 1
  • 2