Lifestyle

Visszataszító módon alázta meg az anyós a menyasszonyt az esküvőn - az ifjú ara olyan bosszút állt, amibe az egész násznép belevörösödött

A menyasszony már jóval az esküvő előtt megbeszélte az összes vendéggel, hogy egyetlen beszédet sem szeretne hallani a ceremóniát követő lakodalom során. Anyósa azonban elengedte a füle mellett a jelentéktelennek tűnő, de mégis fontos kérést.

Valaki vétett az aranyszabály ellen

Ha egy menyasszony és egy anyós egymásnak feszül az esküvőn, annak sosincs jó vége. Ennek ékes bizonysága most következő igaz történetünk is, mely a Mirror hasábjain látott napvilágot a minap. Lázasan készülődött esküvőjére egy ifjú pár, a menyasszony azonban kissé furcsa kéréssel fordult a vendégekhez. Szinte mindenkinek egyenként fejtette ki, hogy nem igazán szívleli az esküvői beszédeket, ugyanis szerinte ez a műfaj roppant unalmas, érdektelen és önismétlő, hiszen ilyen alkalmakkor csak a jól ismert, kötelező frázisok és sallangok hangzanak el, a klisédömping pedig érzése szerint nem illik egy színvonalas, szórakoztató lakodalomhoz. Úgy tűnt, a teljes násznép akceptálja az ifjú hölgy kérését, ám az esküvőn mégis váratlan dolog történt: valaki vétett a menyasszony által lefektetett aranyszabály ellen. Lapozz, a teljes sztorit a galériában találod!

Az anyós az ünnepség egy pontján - a menyasszony kérése ellenére - szólásra emelkedett.
Kattints a további képekért!

Aligha vitatható, hogy a nők többsége egy ehhez hasonló helyzetben egészen más megoldást választott volna.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.