Lifestyle

Te is tapasztalod ezeket a jeleket? Ha igen, akkor van egy rossz hírünk: itt az ideje lezárnod egy barátságot

Emberi kapcsolatokban nem mindig könnyű döntést hozni. Ha nem tudod eldönteni, véget vess-e egy barátságnak, vagy sem, vedd végig ezeket a jeleket és meglesz a válasz!

Vedd észre a jeleket!

Ha valakivel hosszú ideje barátok vagyunk, megeshet, hogy kötelességünknek érezzük, hogy fenntartsuk a barátságot, annak ellenére, hogy egyre kellemetlenebb, vagy tudjuk, hogy már nem vagyunk egy hullámhosszon többé. Ami még bonyolultabbá teheti egy barátság befejezését, az az, hogy nincs rá forgatókönyv, sem írott vagy íratlan szabályok. Egy párkapcsolattól eltérően egy baráttal szakítani olyan lehet, amiről sosem gondolnánk, hogy megtörténik velünk, egészen addig, amíg tényleg meg nem történik. Ha azt érzed, ideje lenne megszakítanod a barátságot, de bizonytalan vagy, érdemes megfigyelned, észreveszed-e a jeleket. Kattints a galériára és olvass tovább!

Alapvető értékeitekben különböztök, ami elég nyilvánvaló, és már ti sem érzitek, hogy sok közös lenne bennetek. Mindenki változik és fejlődik, ez az élet természetes velejárója, és a legtöbb barátság nem sínyli meg az éveket. De ha azt veszed észre, hogy alapvető értékrendbeli különbségeitek lettek, ideje átgondolni, milyen szerepet tölt be ez a barátság az életedben.
Kattints a további képekért!

A barátainkkal és partnereinkkel mindig igyekszünk ápolni a kapcsolatainkat - de miért nem tesszük ugyanezt magunkkal? Elmagyarázzuk, miért kellene nagyobb figyelmet fordítanod rá 3 jel, hogy komolyabban kéne venned saját magad!

Forrás: psychologytoday.com
Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...