Meglepő: ez a szőrtelenítési mód a legkevésbé fájdalmas

Legyünk őszinték: a szőrtelenítés nem leányálom, hiszen minden módnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Most viszont eláruljuk nektek, melyik a legkevésbé fájdalmas szőrtelenítési eljárás!

Nem mindig az a legjobb megoldás, ami a legkevésbé fájdalmas

Kezdjük is az elején: szerencsére ma már rengeteg szörtelenítési mód közül válgoathatunk akkor, ha úgy döntünk, hogy sima bőrrel, testszőr nélkül szeretnénk élvezni a mindennapokat. Némelyik eljárás fájdalmas, mások egészen fájdalommentesek, hatásosságukban és tartósságukban viszont rendkívül különböző mindegyik eljárást.

Köztudott, hogy a szőrtelenítés legnépszerűbb és leggyorsabb módja, a borotválkozás például semmilyen fájdalmat, maximum csak egy kis kellemetlenséget okoz – bőrproblémákat (úgy, mint bőrpírt, bőrirritációt, gennyes pattanásokat, aknékat, benőtt szőrszálakat, fájdalmas sebeket, esetleg véres vágásokat) viszont annál inkább "köszönhetünk" neki, különösen, ha az intim területeken használjuk a pengét, ahol a bőr a már önmagában is rendkívül érzékeny és vékony.

A kérdés az, hogy vajon megéri pillanatok alatt megszabadulni a kusza szőrszálaktól a teljes szőrmentesség érdekében azért, hogy utána tele legyünk piros pöttyökkel, benőtt szőrszálakkal és gennyes maradványokkal? A válasz nem!

A szakértőink most végigvezettek és beavattak minket abba, melyik szőrtelenítési mód a legjobb és a leghasznosabb annak érdekében, hogy fájdalommentesen tudjuk megúszni az egész szőrtelenítési hercehurcát.

Kíváncsiak vagytok a legkevésbé fájdalmas és leghatásosabb szőrtelenítési módra? Kattintsatok a következő oldalra és eláruljuk!

Fotó: 123rf
Leadfotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2