Lifestyle

Nős főnökétől esett teherbe a csaj, valósággal szíven ütötte a férfi reakciója, amikor színt vallott

A félrelépés sosem jó ötlet: előbb vagy utóbb, de szinte mindig fény derül a turpisságra, a helyzetet pedig csak tetézi, ha a bűnös viszony várandóssággal végződik.

Kihívták maguk ellen a sorsot

Bármilyen kényelmes helyzetnek is tűnhet kezdetben, egy idő után csak bonyodalmakat szül, ha egy férfi kikacsint a házasságából. Eleinte talán a hiúságát is legyezi a puszta tudat, hogy egyszerre két nő is bálványozza, csakhogy egy idő után - legyen bármily furfangos és éber - bizonyára kitudódik majd szégyenletes titka. Rossz lóra tett az a 39 éves férfi is, aki - noha kiegyensúlyozottnak tekinthető házasságban élt - szenvedélyes viszonyba bonyolódott négy évvel fiatalabb (és egyébként szingli) beosztottjával. Mindketten azt hitték, nem lesz majd komoly következménye, ha a fárasztó munkaórák után rendre elvonulnak kicsit lepedőt gyűrni, a szeszélyes sors azonban érdekes végkifejletet szánt a bűnös románcnak.

A vad szexcsatáknak akkor szakadt vége, amikor a nő felkavaró vallomást tett főnökének.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.