Lifestyle

Nős főnökétől esett teherbe a csaj, valósággal szíven ütötte a férfi reakciója, amikor színt vallott

A félrelépés sosem jó ötlet: előbb vagy utóbb, de szinte mindig fény derül a turpisságra, a helyzetet pedig csak tetézi, ha a bűnös viszony várandóssággal végződik.

Kihívták maguk ellen a sorsot

Bármilyen kényelmes helyzetnek is tűnhet kezdetben, egy idő után csak bonyodalmakat szül, ha egy férfi kikacsint a házasságából. Eleinte talán a hiúságát is legyezi a puszta tudat, hogy egyszerre két nő is bálványozza, csakhogy egy idő után - legyen bármily furfangos és éber - bizonyára kitudódik majd szégyenletes titka. Rossz lóra tett az a 39 éves férfi is, aki - noha kiegyensúlyozottnak tekinthető házasságban élt - szenvedélyes viszonyba bonyolódott négy évvel fiatalabb (és egyébként szingli) beosztottjával. Mindketten azt hitték, nem lesz majd komoly következménye, ha a fárasztó munkaórák után rendre elvonulnak kicsit lepedőt gyűrni, a szeszélyes sors azonban érdekes végkifejletet szánt a bűnös románcnak.

A vad szexcsatáknak akkor szakadt vége, amikor a nő felkavaró vallomást tett főnökének.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
James McCartney és Sean Onno Lennon világhírű szüleik nyomdokába lépnek a Primrose Hill című közös szerzeményükkel.
Sztárok
II. Erzsébetről mindenki tudta, hogy rendkívüli személyiség, egyedülálló vezető, valamint a hazája iránti odaadás és szeretetet jelképe volt, ám arra csak kevesen kaptak rálátást, hogyan viselkedett...
Sztárok
A 60 esztendős híresség a Retró Rádió legújabb adásában szólt be a zenei előadónak.