Lifestyle

A nő megjelent a hűtlen expasija esküvőjén - fergeteges bosszút állt, a násznép köpni-nyelni nem tudott

Több mint hat évig alkotott egy párt a férfival, akinek időközben egy másik nő csavarta el a fejét.

Mesteri ötlet

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor az egyik fél korábbi szerelme váratlanul feltűnik az esküvőn. Ilyenkor általában villámgyorsan puskaporossá válik a levegő, a vőlegény és a menyasszony pedig teljes joggal aggodalmaskodhat - ha a korábbi partnerben tüske maradt a párkapcsolat végét követően, akkor ilyen esetekben még a bosszú sem zárható ki egyértelműen. A Mirror nemrég épp egy ilyen történetről adott hírt: egy nő "belopózott" expasija esküvőjére, aki hajdanán megcsalta: úgy ítélte, ez a legmegfelelőbb időpont arra, hogy végre revansot vegyen egykori sérelmeiért.

A fáma szerint az a zenekar, amit az expasi és menyasszonya eredetileg megbízott a násznép szórakoztatásával, végül nem tudott megjelenni az eseményen, a feladatra tehát végül egy másik együttes vállalkozott. Az énekesnőt is lecserélték, így került a képbe hősnőnk, aki természetesen "hatalmas lelkesedéssel" vállalta el a feladatot. A zenekar egyik tagját régről ismerte, így hát a férfit is beavatta mesteri tervébe. Az esküvő tökéletesnek ígérkezett: minden haladt a maga útján egészen addig a pontig, amíg a hölgy énekelni nem kezdett a násznépnek. Innentől érdekes, új irányt vettek az események.

Fotó: 123rf

Lapozz, rögtön folytatódik a sztori!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.