Lifestyle

A Malakiás-lista szerint közeleg a végítélet - egy 12. századi prófécia végzetes csapást jósol

Malakiás püspök szerint a 112. pápa után eljön a végítélet napja. Vérfagyasztó jóslatok láttak napvilágot.

Véget ér a lista

Kevesen tudják, de van egy középkori katolikus jövendölés, miszerint hamarosan eljön a végítélet napja. 884 évvel ezelőtt, vagyis 1139-ben az írországi Armagh püspök, Szent Malakiás egy vérfagyasztó listát írt, amelyben azt jövendölte, hogy Ferenc pápa lesz a 112., azaz az utolsó egyházfő. A listán összesen ennyi katolikus pápa szerepelt, amelyben még arról a látomásról is bővebben írt a püspök, amely szerint az utolsó pápa után Róma teljesen elpusztul.

Malakiás A Pápák próféciája című írásában arról is szól, hogy egy római látogatása során érte ez a különleges isteni látomás, amit azonnal el is küldött II. Ince pápának.
Kattints a további képekért!

Milyen érzés meghalni? Nos, ez az a kérdés, amire csak azok tudnak válaszolni, akik már nincsenek köztünk.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.