Lifestyle

Hatalmasat sikított a nő, amikor meglátta, mi mozog a Lidl-ben vett zacskós spenótban - Videó

Amikor bement a konyhába a nő, hogy vacsorát készítsen, egy percig sem gondolta volna, hogy mindez hamarosan rémálommá válik majd.

Vacsi

A 32 éves sussexi lányt január elején nagy meglepetés érte. Katherine Bacon vacsorát akart készíteni a családjának, a hűtőből pedig kivett ehhez egy zacskó spenótot, amit egy bő héttel előtte vásárolt a Lidl-ben. A csomagolásban azonban észrevett valamit, hatalmasat sikított, majd a férjének kiáltott, aki azonnal a konyhába rohant. A zacskóban a Mirror híre szerint ugyanis egy körülbelül 10 centiméteres gyík feküdt a hátán, de jól láthatóan. Aztán mire a férje, James is odaért, kiderült, hogy az állat még él. Videóra is vették a nem mindennapi vacsorát - futótűzként terjed a neten.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nem a legjobb döntést hozta a menyasszony: interneten rendelte meg a menyasszonyi ruháját, és mondanunk sem kell, hogy eléggé pórul járt.
Sztárok
Sarolta mexikói császárné 60 évvel élte túl szeretett férjét, de sosem tudta kiheverni igazán I. Miksa halálát – gyásza odáig fajult, hogy tévképzetek kezdték uralni elméjét, így elmebeteggé...
Sztárok
A Klinika című sorozat sztárja, Sascha Hehn annak idején nők millióit bolondította magába. Az Udo doki karakterét megszemélyesítő színésznek napjainkban sem lehet oka panaszra, hiszen a hatodik X...