Lifestyle

Kamerák elé állt a lány, aki azt mondja, ő az eltűnt Maddie: megdöbbent a világ, hogy néz ki valójában

Hetek óta csend volt a lengyel lány körül, aki azt állítja, ő a 2007-ben eltűnt Maddie McCann: Julia most egy amerikai talkshowban jelent meg váratlanul, sokan fel sem ismerték.

Maddie

Néhány nap alatt lett több mint egymilliós tábora az Instán annak a 21 éves lengyel lánynak, aki képekkel is próbálta bizonyítani, ő lehet a 2007-ben eltűnt Maddie McCann. "Julia Wendell egy ideig képekkel és történetekkel igyekezett bizonyítani, hogy nem a levegőbe beszél, sőt, vállalta a DNS-vizsgálatot is, hogy meggyőzze a világot e megérzéséről. Az eltűnt lány szülei nyitottak voltak erre, ugyanakkor a Scotland Yard, a mesterséges intelligencia és a lány családja is ellene fordult. Szerintük ugyanis amiket Julia állít, képtelenség. Akadt azonban egy szakember, aki hisz neki, így az ő segítségével a lány most az Amerikai Egyesült Államokba repülhetett, ahol 3 DNS-tesztet és egy genetikai vizsgálatot is végeztek rajta, most az eredményekre várnak" - írja a TWN.hu. Julia pedig először ült be egy tévés talkshowba, hogy meggyőzze a világot az igazáról. Pech: sokan fel se ismerték az Instán látott lányt.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.