Ne válaszd ezt a 3 macskafajtát, ha még nem volt cicád: a harmadikra biztosan nem gondoltál volna

Cikkünkben összeszedtük azokat a macskatípusokat, melyek a szakértők szerint nem a legideálisabbak különböző okokból kifolyólag azok számára, akik még nem voltak korábban cicagazdik.

Neked melyik a kedvenced?

Az emberek többsége azért szereti annyira a macskákat, mert független, ugyanakkor szeretetteljes társak, akik kevésbé igénylik a folyamatos figyelmet és gondoskodást, mint a kutyák. A cicák nyugodt és tiszta állatok, akik általában képesek egyedül is elfoglalni magukat, így ideálisak azok számára, akik elfoglalt életet élnek vagy kisebb lakásban laknak. A népszerű macskafajták közé tartozik a barátságos és intelligens Maine Coon, a nyugodt Ragdoll, a kíváncsi és játékos bengáli macska, valamint a sziámi, amely a gazdájához nagyon ragaszkodik. Van azonban három olyan macskafajta, melyeket a szakértők nem ajánlanak azoknak, akik még nem voltak korábban cicagazdik - hogy melyek ezek, és miért nem javasolják őket első macskának, azt galériánkból megtudhatod!

Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el

Egyre hidegebb van, és a rágcsálók, köztük az egerek keresgélik az áttelelős menedékeket. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy a házban, vagy a lakásban kötnek ki.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Kaia Gerber olyan elegáns és trendi műszőrme kabátban lépett utcára, hogy egyből kedvünk támadt beszerezni egy hasonlót.
Lifestyle
Eddig nem igazán volt tisztázva, hogy használhatunk-e más, pakolásra alkalmas eszközt a hivatalos bevásárlókosár, vagy kocsi helyett.
Christmas
Ahogy a decemberi fények lassan felgyúlnak a városokban, és a karácsonyi illatok átjárják az utcákat, az utazók szívét egyre inkább a világ legvarázslatosabb ünnepi úti céljai vonzzák. A Travel and...
Lifestyle
Újítást kapnak a Meta platformjai, mivel a cég végre rájött, hogy rengetegen ütköznek problémákba a használat közben.
Sztárok
A kincsvadász Fejes Tamás egy gyerekkori emléket idézett fel a TV2 műsorában.
Egészség
Sokan azért pucolják meg a gyümölcsöt vagy zöldséget, hogy elkerüljék a koszt, a vegyszermaradványokat, vagy mert egyszerűbbnek tűnik így a fogyasztás, ám nem is sejtik, hogy épp a hámozással dobják...