Lifestyle

Milliók könnyezik meg, miért nem tudott lefesteni egy lépcsőfokot a házában a nő - Videó

Egy barkácsvideó is fakaszthat könnyeket - írja a TWN.hu egy nem mindennapi videóval kapcsolatban. Való igaz, ezt a történetet nehéz érzelmek nélkül végignézni.

Lépcső

Az ember tényleg azt hinné, hogy csak egy átlagos házfelújítós videóról van szó. "A TikTokra feltöltött videójában Shari Blivin végigpásztázik az előszobáján, egészen az időjárásnak igencsak kitett falépcsőig. Azt is elmondja, hogy a rossz állapotú lépcsőfokokat sürgősen ki kellett cserélnie" - írja cikkében a TWN.hu, Majd váratlanul felbukkan egy lépcsőfok, ami különösen kopott. Hogy miért, végül ezt is elárulta a nő. "Ez volt az ő lépcsője. Még aludt is itt" - magyarázza a felvételen, amelyen ezt követően felbukkannak a kutyájáról készült képek. Drámai fordulat: "És tavaly, pont ezen a napon az ölembe hajtotta a fejét, és örökre elaludt." - mondja a megtört nő.


Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Egy egyszerű, fehér pólóra minden nő ruhatárának szüksége van, nem is sejtenéd ugyanis, milyen rengetegféleképpen viselheted.
Egészség
Bár sokan úgy véli, az elektromos cigaretta korántsem olyan káros, mint a hagyományos dohányzás, valójában szintén rengeteg egészségügyi kockázat rejlik mögötte.
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...