Lifestyle

500 forintodba kerül: soha többé nem lepik el a muslicák és a legyek a konyhát, ha vegyszerek helyett ezt a keveréket veted be!

Van egy három összetevős házi csodaszer, amely segítségével örökre búcsút inthetsz a konyhádban ólálkodó muslicáktól és legyektől.

Nem szennyezik be többé az ételeket a rovarok, ha ezt csinálod

Ahogy melegszik az idő, egyre több rovar bújik elő a rejtekhelyéről, amelyek bizony olykor a házba is betévednek, még a legnagyobb óvatosság ellenére is. A muslicáknak például egyáltalán nem akadály a szúnyogháló, de a legyek is könnyedén és észrevétlenül beosonnak otthonunkba, ha egy pillanatra nyitva hagyjuk az ajtót vagy nem figyelünk. A legnagyobb probléma az, hogy ezek a rovarok a konyhát, valamint az ott található ételeket sem kímélik: pofátlan módon rájuk másznak, miközben táplálék után kutatnak, márpedig a legyek által beszennyezett élelmiszereket bizony senki sem fogyasztja el szívesen. Szerencsére azonban egy házi, filléres keverékkel könnyedén távol tarthatjuk a konyhánktól a muslicákat és a legyeket, a legjobb pedig, hogy mindezt vegyszermentes módon tehetjük meg - galériánkban találod a csodaszer pontos összetevőit és receptjét!

Ahogyan a Mirror is írja, Barbara O'Neill kertész szerint van egy egyszerű módja annak, hogy tavasszal ne támadják meg a legyek és más rovarok a konyhát, ehhez pedig csupán három, mindenki otthonában megtalálható háztartási cikkre lesz szükségünk.
Kattints a további képekért!

Már unod a megszokott kávézást reggelente? Mutatunk egy tippet, amivel alaposan fel tudod dobni az ízét!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.