Lifestyle

Ez a csillagjegy a legjobb az ágyban: elképesztő vele a szex, igazi lepedőakrobata a négy fal között

Egyszerűen nem érheti szó a ház elejét, ha valaki ezzel a csillagjeggyel kerül intimebb viszonyba, hiszen hihetetlenül teljesítenek az ágyban: szenvedélyesek és szeretnek mind adni, mint pedig kapni is.

Nem lehet rájuk panasz

A szóban forgó csillagjegy olyan energiák birtokában van, melyek segítségével bárkit könnyedén az ujjai köré csavarhat. Születése idején a csillagok éppen úgy álltak, hogy kész fegyverarzenállal ajándékozták meg, amit kiválóan használ fel különböző hódításaihoz: szépség, vonzalom, szédületes stílus, gyors észjárás, valamint őrjítő, szexuális kisugárzás, vágy. Bár a szépség múlandó, ő mégis remekül karban tudja tartani magát, ugyanis a pénz nem jelenthet akadályt számára. Mindig olyan férfiak/nők társaságát keresi, aki tehetős, ajándékokkal halmozza őt el, és ezért minden luxusra futja, ez alól pedig a kozmetikai beavatkozások és kezelések sem képeznek kivételt. Hogy kiről is van szó? Azt galériánkat fellapozva te is megtudhatod!

A szenvedély lángját valahogy nem képes takarékra venni, így állandóan száz fokon ég, ám ezzel az a baj, hogy a hatalmas tűz eléget körülötte szó szerint mindent. Hatással van ez a szerelmi életére, munkájára, tanulmányaira, rokoni-, illetve baráti kapcsolataira egyaránt. Ez leginkább ott mutatkozik meg, hogy ha egy olyan személlyel találkozik, aki érdekes lehet számára, akkor mindenképp szeretné kiharcolni a kölcsönös szimpátiát, ami a másik részéről egyenesen a flörttel egyenlő.
Kattints a további képekért!

A Szűz jobban teszi, ha ma csak magára hallgat! Napi horoszkóp!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.