Lifestyle

Soha többé nem fog kellemetlen szag áradni a lefolyóból, ha ezt csinálod

Amint kellemetlen szagokat észlelünk, érdemes egy kicsit kitisztítani a lefolyót, de pár otthoni módszerrel is kiküszöbölhető a probléma, és a későbbi dugulás is megelőzhető.

Egyszerű házi praktika

Nincs is bosszantóbb annál, mint mikor egy hosszú munkanap után a lakásba belépve a kellemes otthon illata helyett kellemetlen bűz csapja meg az orrunkat. Ennek oka lehet az, hogy már hosszú ideje nem engedtünk vizet a csapból vagy egy-két hétre elmentünk otthonról, ám a leggyakoribb ok hogy a hajszálak és a szappanmaradékok a lefolyóban maradtak. Utóbbi azonban nem csupán szagokkal, de dugulással is járnak majd a későbbiekben, ezért érdemes megelőzni a nagyobb bajt. Galériánkban eláruljuk, mi a teendő, ha kellemetlen bűzt észlelünk:

A leginkább bevált módszer a lefolyóból áradó bűz ellen az ecet és a szódabikarbóna egyvelege. Először négy evőkanál szódát kell a lefolyóba szórnunk, majd fél csésze ecettel leöblítenünk.
Kattints a további képekért!

Senki sem szereti a kellemetlen szagú törölközőket, megfelelő tisztítással, valamint néhány pofonegyszerű szabály betartásával azonban könnyen elérhető, hogy úgy illatozzanak, akár egy virágoskert.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Home Made Simple

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.