Lázár János lerántotta a leplet, hogy mire készül, és tényleg grandiózus dologról van szó

Lázár János nagy terveket jelentett be, amit úgy néz ki meg is fognak lépni Magyarországon.

Meglátjuk, lesz-e erről kormánydöntés

„360 fokos értékelés a közlekedés- és építésügy jelenéről és jövőjéről. Az állami beruházások helyzetéről, az építésgazdaság jövőjéről, közlekedésfejlesztésről és a KRESZ módosításáról kérdeztek a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) kerekasztal beszélgetés résztvevői”

- írta a Facebook bejegyzésében Lázár János.

Az építési és közlekedési miniszter valóban grandiózus terveket vezetett fel, de nem tudni, hogy ezekről van-e már esetleg kormánydöntés.

A galériánkból megtudhatjátok, miről rántotta a leplet Lázár János!

Lázár János építési és közlekedési miniszter hétfő este a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nagyvállalati Klubjában tartott exkluzív klubesten arról beszélt, teljes egészében ingyenessé tennék Magyarországon a 14 év alattiak utazását tömegközlekedéssel – számolt be róla a Világgazdaság.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: MTI Fotó/ Lakatos Péter

Oldalak

Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle