Lifestyle

Egy kutyát és egy cicát fogadott örökbe a nő: ami ezután történt, megolvasztja a szíveket - Videó

Senki sem tudta lebeszélni róla: miután örökbefogadott egy golden retrievert, néhány hónappal később egy cicát is hazavitt. A videóik megolvasztják a szíveket.

Négylábúak

Rövid időn belül ez már nem az első eset, hogy egy hasonló videó arat hatalmas sikert a videómegosztón. Úgy tűnik, a TikTok közönsége igencsak kíváncsi, ami a macska és kutya találkozójáról készült felvételeket illeti - írja a TWN.hu. "Ráadásul ez - hasonlóan egyébként az előzőhöz - egy olyan pillanatot örökít meg, amikor egy menhelyi kutya és egy menhelyi cica ismerkedik meg egymással az új, leendő közös otthonukban. A gazdi természetesen minden lényeges mozzanatot rögzített, a felvételét pedig már annak tudatában tette közzé, hogy biztos benne, mindkét négylábú nála marad" - olvasható a lap cikkében. A napokban posztolt videóját máris több millióan látták - megolvasztja a szíveket.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...