Titkos hozzávalótól lesz igazán tökéletes a paradicsomleves: ellenállatatlanul krémessé teszi a végeredményt

Egy táplálkozási szakértő megosztotta az ellenállhatatlan, emlékezetesen finom paradicsomleves receptjét, amely egy bizonyos titkos hozzávalótól lesz igazán különleges – és ez nem a tejszín vagy a cukor.
Ínycsiklandó végeredmény
A paradicsomleves sokak számára nagy kedvenc, s bár számtalan verzió kapható az üzletek polcain, semmi sem ér fel a házi készítésű változattal – egyszerű, mégis ízletes fogás, amelyet gyakran fűszerekkel, tejszínnel vagy tésztával gazdagítanak. Különösen kedvelt a mediterrán és közép-európai konyhákban, de hazánkban is nagy népszerűségnek örvend, hiszen nemcsak finom, illetve laktató, hanem egészséges is, mivel tele van vitaminokkal és antioxidánsokkal, sőt: hidegen és melegen egyaránt fogyasztható, így évszaktól függetlenül bármikor az asztalra kerülhet. Marzia Molatore sztárszakács és táplálkozási szakértő viszont azt tanácsolja, ha igazán felejthetetlen végeredménnyel szeretnénk meglepni a családtagjainkat, érdemes kipróbálni az egyik konyhai trükkjét, amivel biztosan nem fogunk mellé lőni. A részletekért olvass tovább a galériában!
Leadfotó: 123rf
Forrás: Mirror