Lifestyle

Egy nő kihúzta szobatársa lélegeztetőgépét, mert szerinte túl hangos volt: Fia most retteg, hogy édesanyja a börtönben fog meghalni

Az idős hölgynek nem tetszett, hogy szobatársa lélegeztetőgépe hangosan zúg, ezért nemes egyszerűséggel kikapcsolta, kétszer is.

Idegesítette a hangja

A mannheimi Diako kórház Covid osztályán fekvő nő a rendőrség és a helyi ügyészség szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy kétszer is kikapcsolta 79 éves szobatársa lélegeztetőgépét, mert zavarta annak hangja.

Hilal K.-t, kinek lélegeztetőgépét kétszer is leállították, a mentősöknek kellet újraéleszteniük, azonban az addigra bekövetkezett oxigénhiány következményei miatt nem tudták már megmenteni az életét.
Kattints a további képekért!

Forrás: LADBible Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!