Lifestyle

Napi horoszkóp: A Rák párkapcsolata rosszra fordul. - 2023.01.13.

A Skorpió ma mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A felesleges vitatkozás helyett jobban teszed, ha belátod, hogy a mostani esetben egyáltalán nincs igazad. Nem érdemes kötnöd az ebet a karóhoz. Sokkal többre mész, ha most engedsz az álláspontodból, mert nagy az esélye, hogy alul maradsz ebben a vitában!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha állandóan harcolsz az elkerülhetetlen változások ellen, akkor ne csodálkozz, ha kemény hatalmi harcokba keversz. Hidd el, sokszor nem érdemes olyan ellen küzdeni, ami mindenképpen bekövetkezik. Itt az idő, hogy új irányokat jelölj ki az életedben!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A baráti kapcsolataid sokkal többet jelentenek számodra annál, mintsem ostoba nézeteltérések és pletykák miatt feladnád őket. Ezt mindenképpen vedd figyelembe, mielőtt azon gondolkozol, hogy néhányukkal talán örökre megszakítod a kapcsolatot.


VI.22. - VII.22

Rák

Párkapcsolatodban feszültségek adódhatnak, emiatt lehangolt lehetsz. Abban reménykedtél, hogy sikerül megbeszélni a félreértéseket és megtaláljátok a közös nevezőt kedveseddel, de sajnos csalódnod kellett, ő nem nyitott a tisztázó beszélgetésekre.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érzékenyen érint, hogy mostanában a karrierépítésed és a családi életed egyre kevésbé férnek össze. Meg kell értetned a családoddal, hogy nemcsak a saját, de az ő érdekükben is teszed. Rendkívül jó lehetőségek mutatkoznak, mindenképpen élj velük!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Próbálj meg sokkal higgadtabb lenni és vedd elő híres józanságodat. Kisebb feszültségek mutatkoznak, de tartsd szem előtt, hogy apróságokból nem kell nagy port kavarni. Ezek jönnek és mennek, azután sokkal jobb időszak köszönt rád.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai nap a feltöltődés és az erőgyűjtés ideje. Vegyél vissza kicsit a tempóból, higgadj le, mert ha erre képtelen vagy, akkor inkább a sportban vezesd le azt a feszültséget, amely egy ideje már feszít téged. Jó terápia lehet az is, ha valakinek kibeszéled a problémáidat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A mai napon veszekedésekre, vitákra kerülhet sor pároddal esetleg testvéreddel, családoddal. Azonban nem szabad hagynod, hogy az indulataid vezéreljenek. Ez nem azt jelenti, hogy ne mondd ki, ami a lelkedet nyomja, csak próbálj meg visszafogottabban fogalmazni.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A ma felmerülő akadályok és nehézségek nem a mostani döntéseid következményei, hanem a múltban elkövetett hibáidnak vagy téves döntéseidnek. A sors most hajtja be az adósságait, és jobban teszed, ha önszántadból mielőbb kijavítod a hibákat.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma a Vénusz a szerelem bolygója pártfogásába vesz, fellendülhet szerelmi életed. Nemcsak a magánéletedre van pozitív hatással, az anyagi ügyeid is felpöröghetnek. Akkor tudod leginkább a kedvező hatásait kihasználni, ha nem csak arra vársz, hogy a másik kezdeményezzen!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Sajnos a kemény tanítómester, a Szaturnusz a jegyedben járva lemondásra és elengedésre kényszeríthet. Ettől azonban nem szabad megijedned, mert amit elvesz tőled, az már nem szolgálja a fejlődésedet, és amit elvesz, azt a későbbiekben sokszorosan adja vissza neked.


II.21. - III.20.

Halak

Anyagi helyzeted komolyan meginoghat, ha továbbra is hagyod magad teljesen felesleges dolgokra rábeszélni. Semmilyen pénzügyi kérdésben ne dönts azonnal, hanem mindig adj magadnak elég időt arra, hogy alaposan átgondolhasd!

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!