Lifestyle

44 év után küldtek vissza egy könyvet a könyvtárba, megdöbbentő, mit találtak benne

Több mint 40 év után került vissza a helyére a lejárt könyv, de a szokatlan szállítmány sokkal több volt, mint azt elsőre hitték volna.

Csomag

Amikor Tina Walker Davis, a Deschutes könyvtár kommunikációs vezetője egy januári napon beért a munkahelyére, sok mindenre számított, de arra biztosan nem, hogy a postás nem mindennapi csomagot hoz nekik. A küldemény Seattle környékéről érkezett, egy könyv volt benne, egy kézzel írt levél és pénz. Scott Corbett A hokitrükk című művét 1979 tavaszán, azaz közel 44 éve kölcsönözték ki, az alkotás egy rivális hokicsapatról szól. A csomag feladójának kilétét Tina Walker Davis nem árulta el, azt azonban igen, mit írt a levelében az illető, és mennyi pénzt csomagolt még be. A különös sztori futótűzként terjed a neten, sokan azon dolgoznak, megtalálják a feladót!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...