Kellemetlen olajszagot is el tudod nyomni a konyhádban, ha beveted ezeket a trükköket

Nem is kérdés, hogy a konyha egy izgalmas helyszín a házban, főleg, ha sokat főzünk. A finom illatok mellett azonban egy idő után megjelennek a kellemetlen szagok.

Ezektől meg is lehet ám szabadulni, ha bevetünk néhány trükköt

Először érdemes a megelőzésre gondolni, tehát ne hanyagoljuk el a konyhát. Akármennyire is fárasztó, minden főzés után takarítsuk le a konyhapultot, és a tűzhelyet.

Ha az olaj elkezd rászáradni, nemcsak nehezebb lesz letisztítani később, de a szag is bent ragad a konyhában. Hidd el, jobb minden főzést és étkezést úgy kezdeni, hogy egy tiszta helyiségbe lépsz be.

A galériánkban eláruljuk, mire kell még figyelned!

A konyhai szagok attól is függnek, hogy milyen fűszereket használsz. Biztos lehetsz benne, ha például indiai ízesítőket vetsz be, azoktól nem fogsz egy ideig megszabadulni. Inkább ne főzz velük vacsorára, mert az egész házat megszállhatja a speciális aroma.
Kattints a további képekért!

A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.