Mennyeien ropogós és kívánatos lesz a krumpli ezzel a mesés módszerrel, amit még biztosan nem próbáltál
A magyarok is egyszerűen megőrülnek a burgonyáért. Lehet főtt, rakott, sült, az teljesen mindegy, mert bármennyit meg tudunk belőle enni.
Most olyan elkészítési módot mutatunk, amilyet még biztosan nem láttál
A krumpli (Solanum tuberosum), a burgonyafélék családjába tartozó növény, melyet keményítőben gazdag gumójáért termesztenek világszerte. Az amerikai gyerekek közül sokan azt hiszik a fán terem, de jobb, ha mindenki tudja, hogy a földben kell keresni.
A burgonya még a történelemben is mindenhol megjelenik. Az írek számára az éhség idején létfontosságú táplálék volt, míg a hajósok a skorbut elleni védekezésben használták a C-vitamin-tartalma miatt. A krumpli termesztése és feldolgozása ma is jelentős gazdasági tevékenység, hiszen a világ egyik legfontosabb élelmiszere, mindegy, hogy a Mekiben rendeled meg, vagy otthon csinálsz belőle pürét.
Most azonban egy olyan elkészítési módot mutatunk a galériánkban, amit valószínűleg még senki sem vetett be, pedig elképesztően briliáns!
Az alufólia rendkívül sokoldalú, de elő szokott fordulni egy eset, ami az őrületbe tud kergetni mindenkit. Az egyik séf erre mutatott egy remek trükköt TikTokon!