A kutatók által kidolgozott ősi parfümformulák mirha-alapot, valamint számos más olyan összetevőt tartalmaznak, amelyek ma már a konyhaszekrényben is megtalálhatók, például az olívaolaj, fahéj és kardamom.
Az eredmény egy olyan formula lett, amely sokkal sűrűbb és ragadósabb volt, mint a mai vizesebb parfümök. Ennek ellenére az ősi parfüm állítólag kellemes pézsmás, fűszeres illatot árasztott, ami tovább tartott, mint a legtöbb modern parfüm.
A kutatók által kidolgozott ősi parfümformulák mirha-alapot, valamint számos más olyan összetevőt tartalmaznak, amelyek ma már a konyhaszekrényben is megtalálhatók, például az olívaolaj, fahéj és kardamom.
Az eredmény egy olyan formula lett, amely sokkal sűrűbb és ragadósabb volt, mint a mai vizesebb parfümök. Ennek ellenére az ősi parfüm állítólag kellemes pézsmás, fűszeres illatot árasztott, ami tovább tartott, mint a legtöbb modern parfüm.