2018-as kínai horoszkóp: drasztikus változások jöhetnek a Kutya évében

Február 3-án végre a várva várt kínai új év, a Föld-Kutya éve is beköszönt! Bármi történjék is idén, a Kutya évében, az erőteljes lesz, és hatása sokáig velünk marad. Pontosabban mit fog ez jelenteni? Olvasd el szakértőnk, Padma írását!

A Föld elem legerősebb aspektusa

Nézzük először a Mennyei Áramlás energiáját, amely a Jang Föld lesz 2018-ban. A jang minőségek erőteljesek, gyorsan hatóak. Ide tartozik az aktivitás, illetve olyan gyorsan végbemenő, nagy horderejű változások, amelyek gyökeresen átalakítják az akár már régóta fennálló körülményeket. Mindez most a Föld elemre vonatkozik, ami nem igazán a mozgékonyságot reprezentálja, inkább a mozdíthatatlan, stabil alapokat. És ez így is van egészen addig, amíg 1000 évben egyszer a Jang Föld meg nem mozdul. Ekkor hatalmas földrengés formájában drasztikusan átrendezi a terepviszonyokat, amelyek ezután akár évezredekig fennmaradnak, és a felszínükön zajló élet alapjait szolgáltatják. Mindezt szimbolikusan kell persze értelmezni 2018-ban, habár a világnak lehetnek olyan részei, ahol konkrét formában is megjelenik majd.

A Jang Föld energia uralma alatt a közösségek megszilárdítják alapjaikat és összetartozásuk miértjét. Mivel nem a lazaságról, könnyedségről, és az új iránti nyitottságról szól ez az energia, inkább a konzervativizmus erősödésére számíthatunk. Ha az előttünk álló idei választásokra gondolunk, érthető lesz ennek fényében, hogy melyik irányzat nyerheti majd meg. Hacsak… nem épp most akar megmozdulni a föld, és hatalmas belső hullámzásával átrendezni mindent egyszer, s mindenkorra. Az biztos, hogy ha a Jang Föld évében változást szeretnénk, hatalmas energiákat kell mozgósítanunk, különben megint hosszú időre minden marad a régiben.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!