Lifestyle

Ilyen ürüggyel még nem szegték meg a kijárási tilalmat, mindenki ezen a férfin nevet

Ezt most tényleg komolyan gondolta?

Ezt írta a papírra

Hihetetlen eset történt Franciaországban, Lanion városában. A The Guardian adta hírül, hogy egy fiatal férfi rendkívül szokatlan indokot írt arra a lakhelyelhagyáshoz szükséges dokumentumra, mely igazolja, hogy az illető nyomós okkal tartózkodik otthonán kívül a kijárási tilalom idején. Hősünk nemes egyszerűséggel azt írta a papírra, hogy azért kell átlépnie lakása küszöbét, hogy - szó szerint idézzük - "beverje egy srác képét". Természetesen ez a világ egyetlen országában - így Franciaországban - sem mentesít a tilalom szabálya alól. A 39 éves férfi így számíthatott arra, hogy a rendőrség árgus szemekkel figyeli minden lépését.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.