Lifestyle

Egy kétszeres Oscar-díjas színésznő látható a fotón, a magyarok 80 százaléka mégsem ismeri fel - neked menni fog?

Ne aggódj, ha nem megy úgy, mint a karikacsapás, adunk némi segítéget!

Amikor az ember még a kedvenc színészét sem ismeri fel

Még a leghíresebb és legsikeresebb hollywoodi filmcsillagokat is nehéz felismerni egyetlen képrészlet alapján. Könnyen előfordulhat, hogy most következő fejtörőnk épp az egyik legnagyobb favoritodat rejti, de nem vagy csak óriási nehézségek árán fogsz ráismerni, hiszen most - az esetek többségétől eltérően - nem a teljes arcát fogod majd látni. Csodálatos kihívás ez, melyben megméretik az emlékezőtehetséged, na és persze az is, hogy mennyire éles ösztönökkel rendelkezel. Ha röpke kedvcsinálónk meggyőzött róla, hogy ezt a játékot bizony neked találták ki, máris lapozhatsz tovább, a galériában találod a forduló részleteit!

Van persze egy körülmény, mely jelentősen megkönnyíti a játékot: mostani fordulónk alanya - aki két Oscar-díjas színésznő - olyannyira karakteres vonásokkal rendelkezik, hogy már a tekintete alapján is gyorsan azonosítható.
Kattints a további képekért!

Bizonyára te is megszámlálhatatlanul sok moziban láttad már, de vajon felismered egyetlen képrészlet alapján?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.