Lifestyle

Ez a filléres házi, vegyszermentes keverék távol tartja a bogarakat és a rovarokat a kertedtől: ép marad az összes növény és zöldség

Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.

Egy trükk, ami tényleg működik

Tavasszal rengetegen termesztenek a kertben zöldségeket, gyümölcsöket, na meg persze egyéb növényeket, amiket könnyen tönkre tehetnek a különböző kártevők, legyen szó a meztelen csigákról, bogarakról, rovarokról vagy épp a levéltetvekről. A legtöbben erős és drága permetszerekkel védekeznek ellenük, hogy a termés és a virágok épek maradjanak, pedig az otthonunkban is lapul egy természetes ellenszer, ami nem öli meg a kártevőket, de távol tartja őket a kerttől. Csupán két dologra lesz szükséged, hogy elkészítsd ezt a "csodaszert", ami tényleg használ - galériánkban olvashatod a részleteket!

A különböző kártevők rendkívül irritálóak a kertben, sokan azonban mégsem szeretnék őket elpusztítani: a legtöbb kertkedvelőnek annyi a célja, hogy távol tartsa őket a virágoktól és a terméstől anélkül, hogy kárt tennének a rovarokban és a bogarakban.
Kattints a további képekért!

Az orchidea roppant népszerű növény Magyarországon is. Viszont sokan nem ismerik a növény valódi igényeit, de mi most adunk ehhez néhány tippet!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.