Lifestyle

Kihúzta a fehérneműs fiókot a nő a hálószobában reggel: amit ott látott, attól elállt a lélegzete - Fotó

A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.

Éjszaka

A TWN.hu cikke szerint az ausztrál Vicki Parsons aznap este már nem foglalkozott a kutyái nyugtalanságával, mivel kimerült volt, ezért hamar álomra hajtotta a fejét, és mélyen aludta végig az éjszakát. Mivel másnap reggel dolgoznia kellett menni, így ébresztőórát állított, ami hajnalban keltette is. "Miután felkelt, elindult, hogy felöltözzön, ám amikor kihúzta a fehérneműs fiókját, valósággal sokkot kapott" - írja a lap.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.