Lifestyle

Meg tudod számolni, hány mókust látsz a képen? Százból csak öt embernek sikerül

Matekozzunk egy kicsit!

Számold meg az összeset

Mai Facebook-feladványunk alapvetően - és az eddigiekhez hasonló módon - a megfigyelő- és elemzőképességedre, a türelmedre, a kitartásodra és a gyorsaságodra kíváncsi, ugyanakkor megkopott matektudásodat is elő kell venned, ha meg szeretnéd oldani! Tudjuk, a gimnáziumi évek régen voltak, de ideje előásnunk ismereteink szerény maradékát! Számoljuk meg, hány mókus is található az alábbi képen (klikkelj ide a nagyobb méretért)! Ügyeljünk a fák lombkoronáiból előbújó mókusfejekre is, ne csak azokat számítsuk bele, amelyek egész testükkel virítanak az ágakon! Nos, az összeset megszámoltad?

Akkor lapozz, ellenőrizd le magad!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.