Lifestyle

Neked melyik a kedvenc színed? A pszichológusok szerint ezt árulja el rólad választásod!

Választásod többet árul el személyiségedről, mint azt gondolnád.

Mi a kedvenc árnyalatod?

Mint tudjuk, minden egyes színnek megvan a saját jelentése és jelentősége életünkben, akkor is, ha csak szimbolikusan használjuk fel őket. Gondoljunk csak bele abba, hogy a fehérről a tisztaság jut eszünkbe, így nem véletlen, hogy a menyasszonyok hófehérben mondják ki a boldogító igent. A fekete kapcsán a szomorúságra és a gyászra fókuszálunk, míg a sárgáról a boldogság, a napfény és a pozitivitás ugrik be. A pszichológusok szerint vannak bizonyos személyiségtípusok, melyek könnyen behatárolhatók azzal az egy kérdéssel, hogy melyik a kedvenc színünk. A feketét és fehéret most felejtsd el, és válassz az alábbiak közül:

  • piros
  • kék
  • lila
  • sárga
  • zöld
  • pink/rózsaszín

Ha kiválasztottad a kedvenced, lapozd fel a galériánkat, és eláruljuk, hogy melyek a legfontosabb pozitív tulajdonságaid!

Zöld - A zöld személyiség legjellemzőbb tulajdonságai: egészséges és egészségtudatos, lojális, tisztelettudó, biztonsági játékos, szerencsés, harmonikus, természetes, környezettudatos, jellemző rá a jólét.
Kattints a további képekért!

Ősrégi sztereotípia, miszerint a fiatalok rendszerint sokat és jóízűen alszanak, míg az idősebb generáció képviselői már hajnalban talpon vannak. Mi az igazság?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.