Ezek a boltok biztosan nem nyitnak ki december 24-én, bővül a lista

Senki sem halaszthatja utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást.

Újabb két bolt jelentette be, hogy bezárnak

A karácsonyi bevásárlás mindig nagy teher tud lenni mindenkinek. Az emberek ugye félnek, hogy nem lesz valami otthon, így mindenből alaposan be akarnak spájzolni. A legrosszabb az tud lenni, amikor az utolsó pillanatokban jut eszünkbe valami. Nos, nem lesz könnyű dolga annak, aki december 24-én még ki vásárolni akar, mivel rengeteg bolt be lesz zárva.

Szenteste napján különösen az élelmiszerboltoknál gyakori, hogy ezen a napon rövidebb nyitva tartással, de várják a vásárlókat. Ugye anno a Lidl indította el a hatalmas lavinát ezzel, amikor közölték, hogy ők bizony december 24-én biztosan nem nyitnak ki.

A Lidl mellé ugye több bolt is elkezdett beállni, és azóta bővült a lista. Hogy mely üzletláncokkal, az a galériánkból kiderül.

A Lidl a A CÖF-CÖKA (Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány) és az Egyenlő.hu kezdeményezésének hatására hozta meg a döntést. Minden munkavállalójuk szabadnapot kapott december 24-én, mivel egyik üzletlánc sem nyit ki akkor.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.