Sárközi Ákos megrázó vallomása: igazából nem is séf akart lenni

Nagyot veszített volna a világ ízek szempontjából, ha Sárközi Ákost nem sodorja az élet a gasztronómia felé.

Az új könyvében mindenről lerántja a leplet

Idén szeptember végén ért véget A Konyhafőnök. Ezzel ugye el is dőlt, hogy idén már biztosan nem fogunk látni sztárokat főzni, mivel a VIP szériát már nem tudta volna műsorra tűzni az RTL. A Konyhafőnök 10., jubileumi évadát Kurta Zsuzsa, az erdélyi származású versenyző nyerte meg!

Az ő mentora Rácz Jenő volt, de Sárközi Ákosnak is volt versenyzője a fináléban, szóval és piros, valamint egy kék kötényes versenyző harcolt egymás ellen. Fördős Zé nélkül már nem tudnánk elképzelni a műsort, de igazából a két Michelin-csillagos séf nélkül sem, akiket az egész ország megkedvelt.

Legutóbb Sárközi Ákos is ott volt a Sztárbox lelátóján, hogy szurkoljon Rácz Jenőnek, szóval nagy közöttük a barátság, és nem féltékenyek egymásra szakmailag. Előbbi most egy új könyvet is kiadott, de nem egyszerű recpetkönyvről van szó. A többi részlet a galériánkból kiderül, köztük az is, hogy Ákos nem is séfnek készült.

Nagyot veszített volna a gasztronómia világa, ha Sárközi Ákos nincsen benne. A Michelin-csillagos séf négyemeletes panellakásból indult útnak, hogy fotográfus legyen. Persze ne legyen kétségünk, hogy ezt is nagyon profin csinálta volna.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: RTL

Oldalak

Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...