Különlegesek és intelligensek a Kakas évében született gyerekek

Hogyan neveld az idei Kakas évében született csemetédet? Mik a most még rejtőzködő jó tulajdonságai, és mik a r…., na, olyan nincs. Az idén, illetve a 2005-ben született gyerkőcökre vonatkoznak szakértőnk, Padma jó tanácsai.

A kínai zodiákus ékkövei

Közeledik a 2017-es Kakas év Kakas hónapja, a szeptember. Mi sem lehetne jobb apropó közelebbről megvizsgálni e jegy szülötteinek tulajdonságait! Kisbabás szülők, várandós anyukák, figyelem! Tudom, hogy mindannyian teljes mértékig tisztában vagytok vele, hogy egy igazi kis ékszert, egy kis csillogó gyémántot ringattok karjaitokban, vagy hordotok a szívetek alatt. Ebben bizony nem tévedtek, hiszen a Kakas jegyű kisbabák valóban a különlegesség, az egyediség, a kimagasló intelligencia jegyében születnek. Mindez bizonyára hamar meg fog mutatkozni bontakozó finomságukban, szépségükben. Kis hercegek és hercegnők ők valamennyien, akik különleges tehetséget hoztak valamilyen területen, amelyet szíves örömest mutatnak majd meg a világnak akár már ovis szereplések alkalmával. Ezt valószínűleg borzasztóan fogja élvezni a kis Kakas, és tündökölni fog mindenkit elvarázsolva. Ez később is így lesz, hiszen szereplésre megmutatkozásra születtek, kicsillognak a tömegből. Ez utóbbi még akkor is így történik, ha a te Kakas csemetéd mégsem rajong a nyilvános szereplésért (ezt a képlet egyéb elemei behozhatják). Még ha csöndben ül is valahol, a figyelmet finoman megragadja különlegességével.

Már most elkészülhetsz rá, hogy akár kisfiú, akár kislány, sokat foglalkozik majd a külsejével. Illeg-billeg a tükör előtt, ruhákat, pózokat próbál, és előszeretettel slattyog anya legszebb magas sarkújában. Tedd boldoggá gyermekkorát szép kis ékszerekkel, hajcsatokkal, elegáns kis cipőkkel, pörgős szoknyával. Kisfiúknál természetesen mindennek a fiús verziójára lesz szükség. Fodrászkodásnál mindkét nemnél nagyon fontos a jól sikerült frizura, mert ha nem tetszik neki, nem tudod majd az utcára rángatni sehogyan sem… Ha nem is érted, miért csinál ebből ekkora ügyet, akkor is próbáld figyelembe venni kényes ízlését, neki ezek borzasztóan fontosak, és ez egész életében így lesz. Sose kényszerítsd, hogy neki nem tetsző hajjal, és ruhában kelljen valahol megjelennie, mert hatalmas szégyenérzet fogja kínozni.

Lapozz, hogy megtudd a további jellemzőket!

Fotó: wallpaper-pictranslator.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!