Újabb tévécsatorna szűnik meg hazánkban

A Jövő TV is búcsúzik a nézőktől.

Archív anyagaik továbbra is elérhetők lesznek

Egy héttel ezelőtt a Femcafe.hu is megírta, hogy hamarosan megszűnik a kormányközeli Pesti TV. „A Pesti TV kiadója, a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. ma délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat, hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. A műsorkészítés viszont csak május végéig folytatódik” - jelentette be akkor a PestiSrácok.hu. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a tévécsatornán júniustól már csak ismétlések lesznek elérhetők, júliusban pedig el is sötétül a Pesti TV.

A Media1.hu most arról számolt be, hogy a hamarosan a Jövő TV is megszűnik. A csatorna ugyanakkor közölte: a YouTube-felületükön és a jovotv.hu oldalon az archív anyagok továbbra is elérhetőek maradnak.

„Természetesen köszönetet mondunk eddigi támogatónknak, az Ökopolisz Alapítványnak, hiszen nélkülük nem jöhetett volna létre mindaz, amit itt láthattak. Hasonlóan hálásak vagyunk mindazoknak, akik egyszeri, vagy a rendszeres támogatást választva lehetőséget adtak nekünk az eddigi működéshez” – írta közleményben a Jövő TV.

Az Ökopolisz Alapítvány révén a Jövő TV az LMP-hez volt köthető. A Jövő TV megszűnéséről egy ideje voltak már folyosói pletykák, ezt erősítették meg most.

Ami a Pesti TV-t illeti, a friss hírek szerint nem ez az egyetlen kormányközeli sajtóorgánum, mely megszűnhet a közeljövőben. A PestiSrácok helyzete is ingataggá vált, sőt egyes értesülések szerint az olvasók akár a 888.hu-tól és a Magyar Hírlaptól is búcsúzhatnak majd.

Pátkai Rozina énekesnő és Benkő Dávid zongorista dala, a Partokon az FBI című tengerentúli tévésorozatban debütál.

Leadfotó: 123rf

Oldalak