Lifestyle

3 jel, hogy okosabb vagy mint az átlag, és nem is tudsz róla - Vajon rád hány igaz ezek közül?

Intelligensebb vagy, mint az átlag? Nos, ez a három jel erről árulkodhat.

IQ

Úgy gondolod, hogy intelligens vagy? Vagy inkább bizonytalan vagy ebben a kérdésben? A magas iskolai végzettség korántsem garancia arra, hogy az ember intelligensebb is másoknál, sőt, az alacsonyabb iskolázottságú vagy épp iskolába sem járt emberek is lehetnek kivételesen intelligensek, magas IQ-val - kezdi cikkét a TWN.hu. De akkor honnan tudod megmondani, hogy intelligensebb vagy-e, mint a körülötted lévő emberek? A lap szerint számtalan tudományos kutatás készült már ebben a témában, és ha az eredményeket összegezzük, akkor vannak olyan dolgok, amiket határozottan ki lehet jelenteni. Ezek szerint például három olyan jel is van, amelyek alapján különösen gyorsan felismerheted a kevésbé intelligens embereket. Most pedig azt is eláruljuk neked, hogy te köztük vagy-e.

1. Hamar elkezdtél olvasni - Tudósok kétezer ikerpáron végeztek kísérletet és megállapították: annak a gyereknek, aki hamarabb kezdett el olvasni, szinte kivétel nélkül magasabb volt az IQ-ja. De nem azért, mert így született, hanem mert a korai olvasás erősítette az intelligenciája fejlődését.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.