Lifestyle

Felemelte a férfi a vödröt: ami alatta volt, sokkolja az internetet - Videó

Tapasztalt farmerként sok mindent látott már, de ez a látvány még őt is megdöbbentette.

Sokk

A TWN.hu híre szerint az ausztráliai Új-Dél-Walesben élő Patrick Hatton már 42 éves, de ehhez foghatót még ő sem látott az élete során. A Huttonvale farmon dolgozó férfi nemrégiben csak egy vödröt vett el egy padról, amit azonban alatta talált, az csak az erős idegzetűeknek való. "Megfordítottam a vödröt, amiben még volt egy kis cukros víz, és ezeket a fura dolgokat találtam alatta" - mondta a Yahoo News Australia-nak. "A videóján jól látszik, egy egész csapatnyi óriás rákpók bújt a vödör alá. Több százezren látták a felvételt és szörnyülködnek alatta" - írja a TWN.hu. "Kicsit megdöbbentettek. De csak azért, mert a kígyókra figyeltem eddig, mert ők úgy tűnik, idén elég gyakoriak" - így a férfi.


A háromgyermekes apuka elmondása szerint sosem látott még ilyet, de ehhez foghatót sem. Ezért is gondolta, hogy felteszi az oldalára. "Határozottan nem gondoltam volna, hogy egy videó egy csapatnyi óriás rákpókról ilyen gyorsan bejárja majd a világot" - mondta a gazda.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?