Lifestyle

Mi a siker kulcsa? Az Inspiráló Nők Díj 2022-es nyerteseit kérdeztük – Videó

Az Inspiráló Nők Díj nyerteseit a sikerről kérdeztük, ők pedig el is árulták, hogy szerintük mi az eredményes, elismert emberek titka.

Ez a siker kulcsa a nyertesek szerint

A Femcafe.hu már korábban is kereste azokat az ösztönző, inspiráló női tehetségeket és példaképeket, akiknek mind munkássága, mind pedig személyisége mintaként szolgálhat az emberek számára. 2022. október 6-án, csütörtökön a negyedik alkalommal megrendezett Inspiráló Nők Estje gálán, a Magyar Zene Házában végre kiderült, hogy az olvasók szavazata alapján ki lett idén az a hét nő, aki munkásságával, kreativitássál elnyerte a leginspirálóbb nőnek járó díjat a különböző kategóriákban – a nyertesek névsorát ebben a cikkünkben találod. A győzteseket az est folyamán stábunk többek között arról is kérdezte, mit tartanak a siker kulcsának, szerintük mi a titok, amit mindenkinek ismernie kell ahhoz, hogy hozzájuk hasonlóan ők is elismertek legyenek szakmájukban, illetve sikeresek a mindennapok során. Inspiráló, elgondolkodtató válaszokból ezúttal sem volt hiány:

Az Inspiráló Nők Esjtének sztárvendégeit kérdeztük a sikerről, valamint arról, hogy számukra mitől lesz inspiráló egy nő.

Leadfotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.