"Ez egy hatalmas elismerés a társadalom részéről" - Így reagáltak az Inspiráló Nők Díj 2023-as nyertesei a győzelemre – Videó

Az Inspiráló Nők Díj 2023-as nyerteseit kérdeztük, a győzelem utáni legelső gondolataikról.

Ezt jelenti inspiráló nőnek lenni

A Femcafe.hu már korábban is kereste azokat az ösztönző, inspiráló női tehetségeket és példaképeket, akiknek mind munkássága, mind pedig személyisége mintaként szolgálhat a társadalom egésze számára. 2023. november 29-én, szerdán az ötödik alkalommal megrendezett Inspiráló Nők Estje gálán, a Magyar Zene Házában végre kiderült, hogy az olvasók szavazatai alapján ki lett idén az a hét nő, aki munkásságával, kreativitásával, hivatástudatával elnyerte a leginspirálóbb nőnek járó díjat a különböző kategóriákban – a nyertesek névsorát ebben a cikkünkben találod. A győzteseket a díjátadó után kaptuk mikrofonvégre, hogy rögzítsük a győzelem utáni első gondolataikat. Inspiráló, elgondolkodtató válaszaikat az alábbi videóban foglaltuk össze:

A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal kerestük azokat a hölgyeket, akik tevékenységükkel, hozzáállásukkal, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára. Olvasóink különböző felületeinken ismerkedhettek meg a díj 7 kategóriának jelöltjeivel, akikre online adhatták le szavazataikat. A kategóriák nyerteseit ezúttal is egy színvonalas gálaesten díjaztuk a Magyar Zene Házában. Az esesmény hangulatát egyedülálló zenei produkciók tették különlegessé, a műsorvezetők Nagy Réka és Gönczi Gábor voltak.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Home&Design
Jaipurtól Whistlerig, íme nyolc rendkívüli, díjnyertes ház, amelyek nemcsak gyönyörűek, de még az energiafogyasztásuk is minimális.
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.