Lifestyle

Gyönyörű, új helyszínen, sztárkavalkáddal ünnepelte az Inspiráló Nőket a Femcafe

Egy év, a világjárvány okozta kényszerpihenő után visszatért az egyik legcsillogóbb esemény, a Femcafe Inspiráló Nők Gála. A portál már negyedik alkalommal kereste azokat a hölgyeket, akik tevékenységükkel, hozzáállásukkal, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára. Olvasóink 7 kategóriában, online adhatták le szavazataikat a számukra szimpatikus jelöltekre, a nyerteseket pedig egy színvonalas gálaesten díjaztuk a Magyar Zene Házában. Az est fényét neves előadók és egyedülálló műsor emelte, a rendezvény házigazdái pedig Ördög Nóra és Stohl András voltak.

Az Inspiráló Nők estje

Varázslatos, új helyszínen, a gyönyörű Magyar Zene Házában tért vissza az év egyik legjobban várt eseménye, az Inspiráló Nők Gála. A nagyszabású esemény - amelyen évről évre a lelkesítő női életutakat ünnepeljük - fő attrakciója természetesen a díjátadó gála volt, ahol kiderült, hogy olvasóink szavazatai alapján kik lettek az idei év leginspirálóbb női személyiségei. A hét kategória 3-3 jelöltjét neves jelölőbizottság - Rost Andrea Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes, érdemes művész, Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója, Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas magyar színész, énekes, zenei producer, Rónai Egon Prima Primissima díjas magyar újságíró, televíziós-rádiós műsorvezető, riporter és Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője - állította össze. A szavazók a Femcafe.hu hasábjain megjelenő interjúkból és a portál közösségi média felületeiről is informálódhattak a jelöltekről, akikre egy hónapon át adhatták le szavazataikat. A kategóriák győzteseiről részletesen itt olvashatsz!

A fantasztikus hangulatot még tovább fokozták a gálaműsor sztárfellépői. Bereczki Zoltán és Radics Gigi szenzációs duót alkottak a színpadon, míg Berkes Olivér szívhez szóló előadásával emelte tovább az est fényét. Király Viktor és Brenka lehengerlő produkciója emlékezetes élmény marad a résztvevők számára, Radics Gigi szóló produkciója pedig egyöntetűen elvarázsolta a közönséget. A vendégek és a nyertesek a díjátadó után éjszakába nyúló bulival ünnepelték az inspiráló nőket, amelyhez a zenét a tehetséges DJ Péterffy Lili biztosította.

A sztárok számára is fontos téma

Számos sztár is fontosnak tartja az Inspiráló Nők Díj küldetését és a gálát, így többek között Rogán-Gaál Cecília, Sarka Kata, Hódi Pamela, Gelencsér Tímea, Sydney van den Bosch, Sáfrány Emese, Győrfi Pál és Szilágyi Liliána számára is fontos volt, hogy személyes jelenlétével is támogassa ügyünket. Nézd meg galériánkban, milyen csodásan festettek a hírességek!

Nézd meg, hogyan pózoltak a sztárok a vörös szőnyegen:


A mindig gyönyörű Ördög Nóra már harmadszor állt az Inspiráló Nők Gála színpadára, mint az est háziasszonya és csak úgy ragyogott műsorvezetőtársa, a közkedvelt Jászai Mari-díjas színművész, Stohl András oldalán. Nóri, aki üzletasszonyként és édesanyaként maga is sokakat inspirál nap mint nap, természetes bájával varázsolta el a közönséget, míg András profizmusával és magával ragadó kisugárzásával tette feledhetetlenné az estét.

A díjátadót követően emelkedett hangulatban folytatódott az este; a vendégek fergeteges bulival ünnepelték a leginspirálóbb hölgyeket.

Ha lemaradtál az eseményről, nézd meg a gálaműsort a SuperTV2-n 2022. október 15-én, délelőtt 10.30-kor!

Köszönet!

Büszkék vagyunk rá, hogy az Inspiráló Nők Estje kapcsán olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, akik hasonló filozófiát vallva támogatják a példaértékű teljesítményeket a sport, a művészet vagy éppen a társadalmi felelősségvállalás terén.

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény támogatója: Rossmann

Az esemény médiatámogatói: TV2, ATV, ATV Spirit, Bors, Naphíre

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners, további partnerei a Lajvér Prémium Borok, az Everderm és az Amante voltak.

Fotók: Femcafe.hu/Kunos Attila

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.