Sztárok

Beragyogták a vörös szőnyeget: káprázatosak voltak a Femcafe Gála sztárvendégei - Galéria

Az év leginspirálóbb hazai díjátadó gáláján ezúttal is példaértékű személyiségek sorakoztak.

Sztárparádé az Inspiráló Nők Estjén 2022-ben is

2022. október 6-án, csütörtökön ismét a példaértékű nőket ünnepelte a Femcafe.hu az éves gálarendezvényén, az Inspiráló Nők Esjtén, ahol ezúttal hét sikeres, inspiráló nő kaphatott kézzel fogható elismerést a munkájáért. Az esemény helyszíne idén Budapest egyik legfigyelemreméltóbb épületében, a Magyar Zene Házában volt, ami nagy vendégsereggel népesült be az este folyamán. A jelöltek mellett a magyar média jól ismert személyiségei is részt vettek a gálán: közkedvelt televíziós személyiségek, művészek és az üzleti élet szereplői is megjelentek, akik ezúttal sem okoztak csalódást, hiszen gyönyörű ruhákban érkeztek a vörös szőnyegre. Mutatjuk a Femcafe Gála legcsinosabb sztárjait!

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata nagyon elegánsan érkeztek az Inspiráló Nők Estjére: a Nakama&Partners tulajdonosai káprázatosan festettek a vörös szőnyegen.
Kattints a további képekért!

A műsorvezető beragyogta a színpadot az est házigazdájaként, és ahogyan azt már tőle megszokhattuk, gyönyörű szettel nyűgözte le a résztvevőket.

Leadfotó: Femcafe/ Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.