Sztárok

Bájos ifjú hölgy Szolnoki Péter ritkán látott lánya: a 25 éves Bogi nemcsak szép, de tehetséges is – fotók

Szolnoki Péter a Bon Bon együttes énekeseként vált igazán népszerűvé. Az 51 éves művész nemcsak a karrierjére, hanem a családjára is büszke lehet, hiszen három tehetséges gyermek édesapjának mondhatja magát.

Nem esett messze az alma a fájától

Szolnoki Péter tehetsége már gyermekkorában megmutatkozott: mindössze nyolc esztendős volt, amikor fuvolázni kezdett, későbbi tanulmányait pedig Zalka Máté Zenész Tiszthelyettesképző Szakközépiskola diákjaként végezte – ráadásul az intézmény falai között a klasszikus tanulmányai mellett belekóstolhatott a könnyű műfajba is. Nem volt kérdés, hogy elindul a siker felé vezető úton: a Sziluett nevű popegyüttesével A rock gyermekei című zenei műsor slágerlistáján több hétig a harmadik helyen szerepelt, 1989-ben pedig a Zrínyi Miklós Katonai Akadémia Fúvós-szimfonikus Zenekarának tagja lett, emellett a Police Big Band együttes zenészeként lehetősége nyílt a fuvola mellett énekelni és basszusgitározni is. 1993-ban megismerte Török Tamást, akivel két évvel később megalakította a Bon Bon formációt, amely mind a mai napig nagy népszerűségnek örvend. Szolnoki Péter eredményeit és sikereit még hosszan lehetne ecsetelni, ám az talán már kevésbé ismert tény, hogy páratlan tehetségéből bizony a gyermekeinek is jócskán kijutott – Bogi például több dalban vokálozott édesapjával, de számos más produkcióban is bebizonyította már a tehetségét. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű nővé érett az énekes egyetlen lánya:

Szolnoki Péter ritkán mesél a családjáról, fokozottan védi a magánéletét a nyilvánosság előtt – azt azonban tudni lehet, hogy volt feleségével húsz év után zátonyra futott a házassága. Kapcsolatukból három gyermek született: Bogi, Péter és Balázs mostanra fiatal felnőttekké cseperedtek, ráadásul sok mindenben ütöttek az édesapjukra.
Kattints a további képekért!

Görög Zita nem sűrűn enged bepillantást a magánéletébe, nemrég azonban kivételt tett, és megmutatta, milyen csodaszép kamasszá cseperedett a lánya, Lotti.

Leadfotó: Instagram/ petykababa

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.